Het dagelijks bestuur bestaat uit 6 personen.
Deze bestuursleden zijn dagelijks bezig om voor u een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.
Als u vragen of opmerkingen heeft over het Wispelhuis, wendt u zich dan tot 1 van onderstaande personen.

Bestuursleden:

Jan Muller
Ik mag nu al ruim 50 jaar leiding geven aan deze vereniging. Het is een onderdeel van mijn leven geworden.
Ik ben trots op:
de bestuursleden, de schoonmakers, de barmedewerkers, alle vrijwilligers, maar vooral op mijn vrouw die me al de tijd die ik weg ben, me thuis moet missen.

Kees Breedveld

Mariska Vergeer
Ik ben Mariska, getrouwd met Harry en  moeder van 2 (bijna) volwassen kanjers.
Ik ben al weer heel wat jaren onderdeel van het bestuur van deze mooie vereniging. Ik beheer de financiën van de bar, maak schoon en sta regelmatig achter de bar.. 
Als u een feestje wilt geven in het wispelhuis kunt u contact met mij opnemen via info@wispelhuis.nl. Ik verzorg alle voorbereidingen naar uw wens, zodat u zelf een ontspannen middag of avond kunt hebben. 

Rachel Breedveld-Miller 

Ik ben moeder van Timo en getrouwd met Mark en wij wonen in Montfoort. Samen met onze huisdieren: 4 katten en 8 slakken. Ik kom uit een internationale familie mijn ouders zijn van Engelse afkomst, mijn broertje woont in Hannover met zijn gezin. Mijn vader woont in Luxenburg, mijn moeder en zusje wonen wel hier in Nederland.
In het dagelijks leven werk ik in de ouderen zorg als verzorgende IG. Hiernaast als hobby beschilder ik stenen en ben ik mede beheerder van FB groep Happy Stones Montfoort.
Dit jaar ga ik samen met Brain aan de slag met de kinderbingo’s die 1x per maand op zaterdag zijn. Daarnaast ga ik me bezig houden met gezellige creatieve Wispel workshops / activiteit. Die zullen 1x per maand op een avond voor de volwassen gaan plaatsvinden en daarnaast regelmatig leuke creatieve middagen voor alle jongeren van de Wispel.

Brain Muller
Kleinzoon van mede oprichter Jan Muller. Zit nu al een aantal jaar in deze mooie vereniging als bestuurslid. In de loop van de jaren al redelijk wat verschillende taken uitgevoerd waarvan ik sommige nog steeds vervul, zoals oud papier ophalen schoonmaken en het in goede banen leiden van onze maandelijkse dartavond. Verder ben ik bezig met onze Social media kanalen en de website , ook de inkopen van de bar verzorg ik. Deze vereniging zit ondertussen diep in mijn hart. We proberen dan ook met het bestuur en alle leden er elk jaar weer een fantastisch jaar van te maken. Blijven vernieuwen en evalueren dat zou het motto moeten zijn. Op naar nog vele mooie jaren , tot snel !