Skip to main content

Het dagelijks bestuur bestaat uit 7 personen.
Deze bestuursleden zijn dagelijks bezig om voor u een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.
Als u vragen of opmerkingen heeft over het Wispelhuis, wendt u zich dan tot 1 van onderstaande personen.

-Voorzitter-

Ron Muller
Mijn naam is Ron Muller , en heb sinds februari 2023 het voorzitterschap van mijn vader Jan Muller overgenomen. Hij heeft dit maar liefst 50 jaar volgehouden en dit naar alle hartenlust gedaan ! Dit is een voorbeeld voor heel veel mensen maar in dit geval dus zeker voor mij !

In het dagelijks leven ben ik chauffeur, getrouwd met mijn jeugdliefde Henriette en vader van 3 mooie kinderen. Mijn hobby´s zijn motor rijden op de mooie zonnige dagen , in de tuin rommelen en lekker klussen. Ik ga jullie allemaal vast snel een keer zien !

-Penningmeester/Vice-Voorzitter-

Kees Breedveld

-Dagelijks bestuur-

Mariska Vergeer
Ik ben Mariska, getrouwd met Harry en  moeder van 2 (bijna) volwassen kanjers.
Ik ben al weer heel wat jaren onderdeel van het bestuur van deze mooie vereniging. Ik beheer de financiën van de bar, maak schoon en sta regelmatig achter de bar.. 
Als u een feestje wilt geven in het wispelhuis kunt u contact met mij opnemen via info@wispelhuis.nl. Ik verzorg alle voorbereidingen naar uw wens, zodat u zelf een ontspannen middag of avond kunt hebben. 

Rachel Breedveld-Miller 

Ik ben moeder van Timo en getrouwd met Mark en wij wonen in Montfoort. Samen met onze huisdieren: 4 katten en 8 slakken. Ik kom uit een internationale familie mijn ouders zijn van Engelse afkomst, mijn broertje woont in Hannover met zijn gezin. Mijn vader woont in Luxenburg, mijn moeder en zusje wonen wel hier in Nederland.
In het dagelijks leven werk ik in de ouderen zorg als verzorgende IG. Hiernaast als hobby beschilder ik stenen en ben ik mede beheerder van FB groep Happy Stones Montfoort.
Dit jaar ga ik samen met Brain aan de slag met de kinderbingo’s die 1x per maand op zaterdag zijn. Daarnaast ga ik me bezig houden met gezellige creatieve Wispel workshops / activiteit. Die zullen 1x per maand op een avond voor de volwassen gaan plaatsvinden en daarnaast regelmatig leuke creatieve middagen voor alle jongeren van de Wispel.

Brain Muller
Zoon van voorzitter Ron Muller en kleinzoon van mede oprichter Jan Muller. Zit nu al een aantal jaar in deze mooie vereniging als bestuurslid. In de loop van de jaren al redelijk wat verschillende taken uitgevoerd waarvan ik sommige nog steeds vervul, zoals oud papier ophalen schoonmaken en het in goede banen leiden van onze maandelijkse dartavond. Verder ben ik bezig met onze Social media kanalen en de website , ook de inkopen van de bar verzorg ik. Deze vereniging zit ondertussen diep in mijn hart. We proberen dan ook met het bestuur en alle leden er elk jaar weer een fantastisch jaar van te maken. Blijven vernieuwen en evalueren dat zou het motto moeten zijn. Op naar nog vele mooie jaren , tot snel !

Roy Snellens

….

Mayko Heemskerk

….

Edith den Hartog

….